Bestellen & Bezorgen

tekening van 3 oesters

VERPAKKING

OESTERS TO GO levert verse schelpdieren in heel Nederland, behalve de Waddeneilanden. Bestellen kan via de webshop waar je onze producten overzichtelijk kunt vinden, voorzien van een korte beschrijving.
Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt met gerecycled isolatiekarton en extra koud gehouden met herbruikbare koelelementen. Vervolgens wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

BESTELLEN

Bestellen kan 7 dagen per week, bezorgen doen we echter op donderdag en vrijdag.

  • Voor 10:30 uur besteld is dezelfde dag tussen 17:00 – 22:00 uur in huis.
  • Na 10:30 uur besteld is de volgende dag tussen 17:00 – 22:00 uur in huis.
  • Rond 14:00 uur ontvang je een e-mail met de verwachte levertijd met een tijdslot van 1 uur. Bijvoorbeeld: uw pakket wordt bezorgd tussen 18:00 en 19:00 uur.

BETAALWIJZE

Betalen is mogelijk met iDeal of creditcard (VISA, American Express, Mastercard).

Betaal je met creditcard, dan wordt het bedrag na gecontroleerd en goedgekeurd te zijn van je creditcardrekening afgeschreven. 

GEGARANDEERD VERS

OESTERS TO GO levert dagverse producten. Oesters zijn minstens 5 dagen houdbaar. Voor overige schelpdieren neem de houdbaarheidsdata op de verpakking in acht.

AFLEVEREN

Leveringen geschieden ‘s avonds tussen 17:00 en 22:00. Wanneer de transporteur niet kan leveren, zal hij/zij je bellen op het door jouw verstrekte telefoonnummer. Bij geen gehoor zal de chauffeur trachten bij de buren te leveren. Je krijgt een telefoontje of e-mail waarin je op de hoogte wordt gebracht van de leveringswijziging (geleverd bij de buren op nummer…). Breng je buren hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Voorkom dat de doos, voor langere tijd (bijv. een nacht) ongekoeld in de gang staat.

VERZENDKOSTEN

  • De verzendkosten zijn €7,50 per bestelling.
  • Bestellingen boven € 49,50 worden gratis afgeleverd.

VRAGEN

Indien je vragen of hulp nodig hebt bij het bestellen, bel ons dan op 010 8208650
Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 9.30 uur en 17.00 uur